پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت
سرخط خبرها

لواندوفسکی و بایرن در انتهای مسیر؟| دغدغه‌های یک ستاره

  • کد خبر: ۹۲۶۰۱
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
لواندوفسکی و بایرن در انتهای مسیر؟| دغدغه‌های یک ستاره
«لوا» باوجود درخششی که در بایرن دارد، از شرایطش خشنود نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بایرن‌مونیخ جمعه‌شب در هفته هفدهم بوندس‌لیگا با ۴ گل از سد وولفسبورگ عبور کرد و لواندوفسکی نیز یکی از گل‌های تیمش را به ثمر رساند. با‌این‌حال به نظر می‌رسد که لوا مشکلی دارد که از نظر ورزشی مطمئن نیست، چرا‌که همچنان به روند گل‌زنی‌هایش ادامه می‌دهد.

لوا فقط رکورد می‌شکند

ستاره لهستانی بایرن با گلی که به ثمر رساند، یک رکورد دیگر را نیز از گرد مولر گرفت و از آن خود کرد تا ۴۳ گل در یک سال در بوندس‌لیگا به ثمر رسانده باشد و از رکورد قبلی که در سال ۱۹۷۲ توسط این اسطوره آلمانی به ثبت رسیده بود، عبور کند. لواندوفسکی همچنین شصت‌و‌نهمین گل در تقویم یک‌ساله ۲۰۲۱ را به ثمر رساند تا با رکورد کریستیانو رونالدو در سال ۲۰۱۳ برابر شود. با‌این‌حال رکورد بیشترین تعداد گل زده در یک سال همچنان با ۹۱‌گل در سال ۲۰۱۲ در اختیار لیونل مسی است.

شادی گل عجیب

نکته درخورتوجه در بازی آخر بایرن این بود که لوا پس از گلی که به ثمر رساند، خوش‌حالی نکرد. این بازیکن که معمولا پس از همه گل‌هایش شادی می‌کند، قیافه‌ای عبوس و خونسرد به خود گرفت و با جدیت به‌سمت مرکز زمین برگشت. این بازیکن اخیرا انتقاد‌هایی از هم‌تیمی‌هایش را در زمانی که احساس می‌کرد آن‌ها آن‌طور که باید بازی نمی‌کنند، مطرح کرده بود. محتمل است که عصبانیت او از سبک جدید بازی مشکلی باشد که او هم اکنون با آن درگیر است.

لواندوفسکی یک ماه پیش در زمان حضور در اردوی تیم ملی گفته بود: گل‌کردن موقعیت‌ها یا یافتن جایگاهم در زمین، اخیرا در بایرن چندان برایم آسان نیست. وقتی شما با ۶ بازیکن هجومی بازی می‌کنید و حریف بسیار دفاعی است، کار برای مهاجم سخت می‌شود.
با‌این حال به نظر می‌رسد این تغییرات تأثیر زیادی هم روی شم گل‌زنی او نداشته است. این بازیکن تحت هدایت ناگلزمن نیز به‌اندازه دوران هانسی فلیک در امر گل‌زنی موفق بوده و هر ۷۱ دقیقه یک گل وارد دروازه حریفان کرده است.

ناگلزمن: نکته مهم این است که لوا گل‎‌زنی می‌کند

این مربی آلمانی روز گذشته گفت: من این آمار را با سال گذشته مقایسه کردم. عملکرد او در محوطه جریمه و بسیاری ابعاد دیگر پیشرفت کرده است. او حالا موقعیت بیشتری در اطراف محوطه جریمه دارد؛ بنابراین همه‌چیز در بهترین حالتش قرار دارد. ناگلزمن همچنین اضافه کرد: من به خوش‌حالی‌نکردن او هم توجه کردم. این طبیعی است که گاهی هرکسی صددرصد از عملکردش و روندی که تیم دارد، راضی نباشد. ما به‌طور‌مداوم درباره این مسائل صحبت می‌کنیم تا او تا‌جایی‌که می‌تواند، در زمین خوش‌حال و راضی باشد. نکته مهم این است که او گل‌زنی می‌کند. او می‌تواند این تصمیم را بگیرد که آیا پس از گل خوش‌حالی کند یا خیر.

آلترناتیوی به نام هالند

‌امکان دارد که این موضوع به ارلینگ هالند نیز مربوط باشد؛ بازیکن قدرتمندی که آمار گل‌زنی خود را به هر ۶۳‌دقیقه رسانده است و اگر لواندوفسکی و مدیران بایرن برای تمدید قرارداد به توافق نرسند، ممکن است به گزینه جدی این تیم در پنجره نقل‌و‌انتقالات تبدیل شود؛ به‌ویژه که بسیاری از رسانه‌های اسپانیایی اخیرا مدعی شده بودند که رؤیای به‌تن‌کردن پیراهن رئال‌مادرید هنوز در سر لواندوفسکی وجود دارد. به نظر می‌رسد که ماه‌های هیجان‌انگیزی در پیش است و این تنش از همین حالا در زبان بدن لوا دیده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->